Een maatwerk tv meubel van Kastenstudio

Zou het niet mooi zijn om een maatwerk tv meubel te laten maken door een specialist op dit gebied? Indien u een specialist zoekt op het gebied van ontwerp en productie van kasten, dan hoeft u niet meer verder te kijken. Neemt u gewoon eens een kijkje bij wat we bij Kastenstudio allemaal voor u kunnen maken. We hebben bij ons bedrijf ruim 20 jaar ervaring met het maken van kasten die aansluiten op de wensen van onze klanten en die ook meteen een einde maken aan eventuele opbergruimteproblemen in uw huis. Heeft u al een stijl en kleur in gedachten? Dan hebben we het daar graag over met u. U kunt natuurlijk ook even bekijken wat wij al aan voorbeelden op deze website voor u klaar hebben staan.

Plan direct een afspraak

Tv meubel maatwerk door de specialisten van Kastenstudio

U kunt bij ons een maatwerk tv meubel kopen van de hoogste kwaliteit. Hoe wilt u deze kast het liefste zien? Een bescheiden tv-meubel waar u de tv opzet en waar u onderin nog wat opbergruimte heeft? Of een flink wandmeubel dat gelijk ook dienst kan doen als boekenkast? Wij hebben overal de juiste oplossing voor, ook voor als de kast bijvoorbeeld tegen een scheve muur in woonkamer komt te staan. We komen bij u langs om te meten, gaan dan aan de slag met ontwerpen en fabriceren een dan het ideale maatwerk tv meubel. Uiteraard wordt e;le kast bij ons gemaakt van de beste materialen. We hebben louter mensen in dienst die een echte passie hebben voor het maken van kasten en die hier vele jaren ervaring mee hebben.

Bij Kastenstudio een maatwerk tv meubel kopen

We gaan graag een keer met u om tafel om uw wensen op het gebied van een tv-meubel door te nemen. Wij zien bij het maken van meubelen mogelijkheden waar anderen slechts een belemmering zien. We vinden altijd een oplossing als u een loze ruimte in uw huis heeft, waar we dan een prachtige kast voor bouwen waar u jarenlang van kunt gaan genieten. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor tv meubel maatwerk. Neem voor inspiratie vooral ook eens een kijkje bij de kasten die wij eerder al gemaakt hebben en waar wij elders op deze website voorbeelden van klaar hebben staan. Wij hopen dat u daarna besluit een tv meubel op maat te kopen bij ons.

Plan direct een afspraak in

Locatie
Medewerker
Diensten
Service Extras
Informatie
Datum & Tijd
Recurring info
Cart
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
ADD TO iCAL CALENDAR

De bevestingse-mail van uw afspraak kan in uw spambox terecht komen, wij hebben hier helaas geen invloed op.

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021.

Onze showroom

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Via de mail of telefonisch kunt u altijd offertes en advies aanvragen.
U krijgt dan tevens een mooie 3D tekening. Inmetingen en uitleveringen gaan gewoon door

Kastenstudio Duiven
Nieuwgraaf 48
6921 RK Duiven
Route

T  +31 26 311 78 26
info@kastenstudio.nl

Telefonisch bereikbaar

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag:

13:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:00

Onze showroom

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Via de mail of telefonisch kunt u altijd offertes en advies aanvragen. U krijgt dan tevens een mooie 3D tekening. Inmetingen en uitleveringen gaan gewoon door

Kastenstudio Duiven
Nieuwgraaf 48
6921 RK Duiven
Route

T  +31 26 311 78 26
info@kastenstudio.nl

Telefonisch bereikbaar

maandag: 13:00 tot 17:30
dinsdag: 10:00 tot 17:30
woensdag: 10:00 tot 17:30
donderdag: 10:00 tot 17:30
vrijdag: 10:00 tot 17:30
zaterdag: 10:00 tot 17:00
zondag: –

Woonkamer

Meer inspiratie

TV meubels

Meer inspiratie

Kledingkasten

Meer inspiratie