Een TV wandkast op maat laten maken

Op een dag realiseer u uzelf dat u eigenlijk een beetje bent uitgekeken op de TV wandkast die u in uw huis heeft staan. Het wordt tijd voor een nieuwe kast, maar hoe gaat u deze realiseren? Wellicht is er wel een lege ruimte in uw huis, maar kunt u niet echt een kast vinden die daarin past. Het is dan zeker een goed idee om contact op te nemen met Kastenstudio. Wij bouwen voor namelijk een TV wandkast op maat. We passen daarbij de vorm en grootte aan de beschikbare ruimte aan, zodat u straks een kast heeft die perfect in uw huis past. Wij maken de kast in de vorm en kleur die u het meeste aanspreken. Zo heeft u straks een TV wandkast op maat die helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit.

Plan direct een afspraak

Wilt u een TV wandkast op maat laten maken?

We hebben bij Kastenstudio ruime ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van wandkasten. Wees daarom niet bang als u wensen op dit gebied heeft die een beetje anders zijn dan wat u van kasten gewend bent. Wij maken namelijk graag iets unieks, dat perfect aansluit op uw wensen. Misschien heeft u een steile wand in uw woonkamer waar geen andere kast in past. Wat te denken van de ongebruikte ruimte onder de trap? Heeft u een onmogelijke hoek in uw woonkamer waarvan u het idee heeft dat u die niet kunt gebruiken? We zullen een oplossing vinden! Wij komen graag bij u langs om de ruimte te bekijken die u wilt gebruiken voor een nieuwe kast. Op basis hiervan maken we vervolgens een design dat perfect is afgestemd op deze ruimte. Vindt u dit mooi? Dan maken wij deze nieuwe TV wandkast op maat voor bij u thuis!

Wilt u een TV wandkast op maat kopen bij Kastenstudio?

Indien u uw TV wandkast op maat wilt laten maken door onze experts , dan horen wij graag van u. Wij gaan hier snel mee aan de slag, zodat u snel van uw nieuwe kast gebruik kunt gaan maken en kunt genieten. Bekijkt u de uitgebreide informatie over onze kasten die we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Hier kunt u dan ook meteen inspiratie opdoen met de voorbeelden van kasten die wij al voor eerdere klanten hebben gemaakt.

Kom vrijblijvend langs of plan hier uw bezoek 

Locatie
Medewerker
Diensten
Service Extras
Informatie
Datum & Tijd
Recurring info
Cart
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
ADD TO iCAL CALENDAR

De bevestingse-mail van uw afspraak kan in uw spambox terecht komen, wij hebben hier helaas geen invloed op.

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021.

Onze showroom

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Via de mail of telefonisch kunt u altijd offertes en advies aanvragen.
U krijgt dan tevens een mooie 3D tekening. Inmetingen en uitleveringen gaan gewoon door

Kastenstudio Duiven
Nieuwgraaf 48
6921 RK Duiven
Route

T  +31 26 311 78 26
info@kastenstudio.nl

Telefonisch bereikbaar

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag:

13:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:00

Onze showroom

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Via de mail of telefonisch kunt u altijd offertes en advies aanvragen. U krijgt dan tevens een mooie 3D tekening. Inmetingen en uitleveringen gaan gewoon door

Kastenstudio Duiven
Nieuwgraaf 48
6921 RK Duiven
Route

T  +31 26 311 78 26
info@kastenstudio.nl

Telefonisch bereikbaar

maandag: 13:00 tot 17:30
dinsdag: 10:00 tot 17:30
woensdag: 10:00 tot 17:30
donderdag: 10:00 tot 17:30
vrijdag: 10:00 tot 17:30
zaterdag: 10:00 tot 17:00
zondag: –

Woonkamer

Meer inspiratie

TV meubels

Meer inspiratie

Kledingkasten

Meer inspiratie