Een televisiekast op maat laten maken

Op een dag kijkt u eens rond in uw huis en komt dan tot de conclusie dat u eigenlijk een beetje genoeg heeft van uw televisiekast. Hij is nog steeds wel mooi, maar u kijkt hier al jaren tegenaan en wilt eindelijk eens een keer iets nieuws. In de meubelzaken bent u niet echt iets tegengekomen waar u vrolijk van wordt… Zou het dan niet mooi zijn als u een televisiekast op maat kunt laten maken, die ook nog eens perfect past in uw kamer? Neem dan eens een kijkje bij Kastenstudio, specialist op het gebied van het ontwerpen en maken van prachtige kasten op maat. Bij ons kunt u een televisiekast op maat laten maken, die er helemaal zo uitziet als u wilt. We maken voor u een kast voor onder een trap, een die perfect past bij die schuine muur of die niet misstaat in die onmogelijke hoek.

Plan direct een afspraak

Wilt u een televisiekast op maat kopen?

Als wij een kast voor u maken, dan mag u er op rekenen dat deze van het beste materiaal gemaakt is. We produceren de kasten geheel zelf, omdat we zeker willen zijn dat wij u de mooiste kwaliteit kunnen leveren. We werken bij het maken van onze kasten daarnaast ook nog samen met een aantal andere Nederlandse bedrijven die kasten maken, zoals VtH kasten, Novamobili en Noteborn. U leest het: zo krijgt u absoluut een televisiekast op maat waar u optimaal van kunt gaan genieten. Maak dan ook een afspraak met ons zodat wij bij u langs kunnen komen en de situatie eens goed kunnen bekijken.

Door Kastenstudio een televisiekast op maat laten maken

Onze kastenmakers komen graag een keer bij u thuis langs om samen met u te bekijken hoe uw ruimte er uitziet en hoe deze het beste benut kan worden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een klein kastje of een grote inloopkast, wij kunnen voor u maken wat u wenst. Kastenstudio ontwerpt, meet, levert en monteert die droomkast bij u thuis. We maken al onze kasten van het materiaal dat u het liefste ziet. Uiteraard wordt de kast geleverd in de kleur die het beste bij uw interieur past. Een televisiekast op maat kopen bij Kastenstudio? Wij horen graag van u!

Kom vrijblijvend langs of plan hier uw bezoek 

Locatie
Medewerker
Diensten
Service Extras
Informatie
Datum & Tijd
Recurring info
Cart
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dankjewel voor je aanvraag!
Uw bevestigingsnummer:
ADD TO iCAL CALENDAR

De bevestingse-mail van uw afspraak kan in uw spambox terecht komen, wij hebben hier helaas geen invloed op.

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021.

Onze showroom

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Via de mail of telefonisch kunt u altijd offertes en advies aanvragen.
U krijgt dan tevens een mooie 3D tekening. Inmetingen en uitleveringen gaan gewoon door

Kastenstudio Duiven
Nieuwgraaf 48
6921 RK Duiven
Route

T  +31 26 311 78 26
info@kastenstudio.nl

Telefonisch bereikbaar

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag:

13:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:00

Onze showroom

In verband met de lockdown is de showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Via de mail of telefonisch kunt u altijd offertes en advies aanvragen. U krijgt dan tevens een mooie 3D tekening. Inmetingen en uitleveringen gaan gewoon door

Kastenstudio Duiven
Nieuwgraaf 48
6921 RK Duiven
Route

T  +31 26 311 78 26
info@kastenstudio.nl

Telefonisch bereikbaar

maandag: 13:00 tot 17:30
dinsdag: 10:00 tot 17:30
woensdag: 10:00 tot 17:30
donderdag: 10:00 tot 17:30
vrijdag: 10:00 tot 17:30
zaterdag: 10:00 tot 17:00
zondag: –

Woonkamer

Meer inspiratie

TV meubels

Meer inspiratie

Kledingkasten

Meer inspiratie