Kent u het gevoel altijd opbergruimte te kort te komen in huis? Terwijl er nog zoveel hoeken en wanden onbenut blijven. Kastenstudio is al meer dan 25 jaar de specialist in het ontwerpen en adviseren van kasten geheel op maat.

Onder de trap? langs een schuine wand? In een onmogelijke hoek? Kastenstudio ontwerpt, meet, levert en monteert kasten en kastwandsystemen op maat voor iedere ruimte in huis.

Dorland Kasten BV – VTH Kasten is al ruim 35 jaar de belangrijkste leverancier van specifiek maatwerk en zij zitten letterlijk een deur verder. Dorland Kasten maakt alles op maat en heeft een zeer uitgebreid kleurenpakket waar u uit kunt kiezen. Geen enkele kast is gelijk. Zit er een koof-, leidingen of een ander obstakel in de ruimte waar de kast bestemd is in de weg? Dit is geen enkel probleem voor Dorland Kasten, zij gaan geen uitdaging uit de weg.

Kortom wij voeren met Dorland Kasten een luxe maatwerk kastenprogramma van eigen bodem om uw wensen te realiseren. Wij nemen u graag mee voor een kleine rondleiding in de fabriek van Dorland Kasten en misschien ziet u uw eigen kast geproduceerd worden!